Pilot: L.A Baby!

Helt plötsligt hördes ett brak. Jag vaknade med ett ryck och såg Niall ligga på hotellrummets heltäckningsmattor med täcket runt sig... Braket hade kommit från när han ramlade ner från sin säng.
"Niall, vakna!", skrek jag och slängde en av de onödiga prydnadskuddarna som brukade pryda sängarna efter att hotellstädarna hade städat.
Niall vaknade inte. Hur kunde han fortfarande sova efter att ha trillat av sängen? Knäppskalle.

Nästa gång jag vaknade var det Niall som väckte mig.
"Liam.. Frukost, du missar den om du inte hoppar upp nu", sa Niall och drog av mig täcket.
Så där låg jag i sängen med massa onödiga kuddar och halvnaken.
"Okej, men ge mig mitt täcke. Känner mig väldigt obekväm om båda är halvnakna", muttrade jag och drog tillbaka mitt täcke.
"Jaja.. Duschen är min före dig! Muahaha..", skrek Niall och skuttade in i duschen.
Jag muttrade och satte på TV:n. På den amerikanska kanalen CBS rullade någon TV- serie jag kände igen men inte kom på namnet på. Jag kollade tyst på det tills Niall kom ut med handduk och jag kände mig ännu mer obekväm. "Snälla handduk, trilla inte ner..", bad jag tyst för mig själv. Som tur gjorde den inte det, så jag sprang in i badrummet, utan att halka eller något på det blöta badrumsgolvet. Det luktade deodorant, Raulph Lauren- parfym och after shave.
"Niall, seriöst.. Badrummet stinker", skrek jag till honom.
Som svar gav han mig sitt allra hånfullaste skratt. Jag suckade och stängde dörren och hoppade in i duschen. När vattenstrålen nådde mitt huvud blundade jag och schamponerade mitt hår. Samtidigt som jag hörde Niall spela upp massa halvdåliga låtar duschade jag klart. Sedan tog jag handduken runt midjan och gjorde samma rutin som Niall gjorde innan mig i badrummet. Deodorant, parfym, men jag använde dock Tommy Hillfigers, och väldigt lite after shave. Sedan kilade jag ut och drog på mig ett par chinos, en vanlig Jack Wills tröja och ett par sneakers från Nike. Sedan tog jag min älskade Blackberry och ringde upp Louis.
"Yoyoyo what's up Liam?", svarade han med en väldigt dålig amerikansk accent.
"Ska vi mötas i restaurangen och käka frukost eller ej?", frågade jag honom.
"Paul kör oss till Wendy's istället..", svarade han.
Louis, Harry, Zayn och även Paul delade en svit som låg lite längre bort, så jag fick dela rum med Niall. Great!

Jag och Niall gick ut ur hotellrummet, och var nära över att glömma nyckelkorten, men för en gångs skull var Niall lite klok som gick in igen när han såg kortet ligga på soffbordet som var överbelamrad med godispapper. Nere i lobbyn Louis, Paul och Zayn.. Men ingen Harry. Antagligen sen, som han alltid är.
"Ingen Harry?", frågade Niall Paul.
"Han kommer väl.. snart", svarade Paul och pekade på någon bekant person med Ray Ban's, och krulligt brunt hår.
"God morgon kära vänner", sa Harry när han såg mig och irländaren. "vem stinker sådär mycket?", sa han när han kände doften, eller stanken, Niall släpade efter.
"Inte jag..", mumlade Niall och försökte spela oskyldig.
Harry skrattade och sedan gick vi till bilen som stod parkerad utanför. Idag vart det inga fans utanför hotellet, konstigt nog.
I bilen satt Niall i passagerarsätet där framme och spelade DJ med sin iPhone inkopplad i högtalarna. Han började och spela Friday med Rebecca Black? Och alla råkar ju veta hur mycket jag hatar henne.
"Niall, stäng av NU!", skrek jag.
Men som sagt, det är Niall vi pratar om.. Det räcker inte med lite skrik för att få honom och sluta. Så jag slog till honom på huvudet och nu garvade Louis så högt att säkert han hördes ut, även om det var hög musik. Niall fortsatte och skratta såg jag klappade till hans huvud ett par gånger till.
"Liam, sluta med det där. JAG KÖR", sa Paul åt mig.
Jag slutade med att misshandla Niall och Niall bytte låt till våran egna Forever Young. Lite bättre än Rebecca, right?
Tills slut kom vi fram till Wendy's och Paul parkerade.
"Hej och välkommen till Wendy's. Vad vill ni beställa?", sa han som jobbade där i kassan.
Vi turades om och beställa, för mig blev det bara en panini och juice. Till skillnad från Niall som beställde två panini's, och lite american pancakes, och massa annat. Vi åt allting snabbt och satte oss lika snabbt i bilen. På väg hem var det ingen som ville agera DJ, så det var mest tystnad i bilen. Vi kom fram till studion och gick snabbt in igen. Allting händer snabbt, nästan för snabbt.
----------------------
-----
Kommentera? (:

RSS 2.0